ontwerpstudio Jo & Co.

Brengt jouw ideeën tot leven

Of je nu op zoek bent naar een logo, een nieuwe website of een complete branding, wij helpen je! Vertel ons jouw ideeën en wij vertalen dit naar een uniek ontwerp.

Samen brengen we jouw merk tot leven

Een sterk merk begint echt met een goed verhaal. Storytelling.
Pas als dit verhaal, JOUW verhaal, helemaal goed staat, vertaal ik dit naar de branding die bij jou past. Dit stopt niet alleen bij een mooi logo, maar gaat door in allerlei uitingen én op jouw website.

Logo Climax

LOGO

Een uniek logo

Een uniek en professioneel logo met de uitstraling die jij zoekt!

Website Medeveilig

WEBDESIGN

Een mooie en functionele website

Het visitekaartje van jouw onderneming! Een goed werkende website die laat zien waar jij voor staat.

Zenterra Brandsheet

BRANDING

Een complete huisstijl

Logo, sublogo, kleuren, lettertypes en het ontwerp van je visitekaartjes (excl. drukken)

Neem een kijkje in mijn portfolio

Zullen we samenwerken?

Naast het maken van logo’s en het opzetten van websites vind ik het ontzettend leuk om lekker creatief bezig te zijn. Van het maken van geboortekaartjes tot het ontwerpen van een cover voor een boek. Dus heb je een digitaal klusje te doen maar weet je niet waar je moet beginnen? Vertel het mij en ik zal je laten weten wat ik voor je kan betekenen. 

Over mij

Hi! Ik ben Jolanda

Ik vind het heerlijk om bezig te zijn met het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en het opzetten van websites.  Maar ook het maken van trouw- en geboortekaartjes of het ontwerpen van een cover van een boek behoort tot mijn repertoire. Het is mijn doel om jouw ideeën om te zetten naar een uniek ontwerp wat echt bij jou past.

” When you ask creative people how they did something, they feel a little guilty because they didn’t really do it, they just saw something.”

– Steve Jobs-

The signature course

Your Signature Online Course Or Lead Magnet Is Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu gravida velit. Praesent at urna justo. Sed iaculis dapibus risus ut bibendum elementum.
5/5

"Share success stories of your client to showcase how great your product or service is without you having to sell it."

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam tincidunt lacus in tempor faucibus. In hac habitasse platea dictumst. Integer malesuada ullamcorper finibus. Etiam porttitor eros at est consectetur, sed volutpat elit egestas. Sed facilisis turpis sit amet hendrerit facilisis risus elit ullamcorper augue.
– CLIENT NAME