Portfolio Tag: Branding

 • Logo ontwerp burgerinitiatief “Ede Waait Anders”

  In Ede staan al twee windmolens en de gemeente Ede heeft nog eens tien locaties op het oog die geschikt zijn voor het plaatsen van windmolens. Dat we op een duurzame manier onze energie op moeten gaan wekken staat voor mij buiten kijf. De plek van de windmolens (dicht bij woonwijken) is wel iets waar kritisch naar gekeken moet worden.

  Een aantal actieve en bevlogen burgers van de gemeente Ede hebben zich verenigd in het Burgerinitiatief “Ede Waait Anders”. Het logo mocht ik ontwerpen en dit is het resultaat.

  Wil je meer weten over dit initiatief, neem dan eens een kijkje op de website of de facebookpagina

  Het ontstaan van het initiatief is direct gelinkt aan de mogelijke plaatsing van nieuwe windmolens in de nabijheid van de wijken Kernhem, Rietkampen, Maandereng en Veldhuizen.

   Volgens de groep hebben de windmolens “een enorme impact op de leefbaarheid. Daarbij kunnen gezondheidsproblemen ontstaan.” Ook wordt gewezen naar de zogeheten slagschaduw, die volgens de groep als hinderlijk kan worden ervaren. 

  Lees verder in het artikel van Ede Stad 

 • Logo ontwerp Hallinto

  Christa heb ik een aantal jaren geleden leren kennen op de atletiekvereniging in Hilversum. Hoewel wij zelf een aantal jaren geleden vanuit Hilversum verhuisd, zijn we wel contact blijven houden. Begin dit jaar vertelde Christa dat zij zou gaan vertrekken uit de franchise waaraan zij deelnam. En als gevolg daarvan zou haar eenmanszaak een andere naam krijgen en daar hoort ook een nieuw logo bij. Over de naam was Christa heel duidelijk, die wist ze namelijk al: Hallinto

  Christa heeft een voorliefde voor Finland (en ik dankzij haar een voorliefde voor de Finse chocolade Salmiakki) en het is dan ook niet gek dat zij op de naam Hallinto kwam. Hallinto  betekent zoiets als management of administratie in het Fins. Aan mij de taak om een bijpassend logo te ontwerpen. Hierbij het resultaat!

   

 • Kantoorbordjes Thuiswinkel.org

  Ik heb een aantal jaren met veel plezier op de afdeling ledenmanagement bij Thuiswinkel.org gewerkt. In mijn dagelijkse werk kwam mijn liefde voor ontwerpen en grafische vormgeving niet heel vaak van pas maar gelukkig mocht ik mijn passie wel regelmatig inzetten. Zo ook toen het idee ontstond om met bordjes kenbaar te maken wat de functies zijn van de verschillende kantoorruimtes. 

  Bij het ontwerpen van de bordjes ben ik uit gegaan van de al bestaande huisstijl van Thuiswinkel.org. 

  Iedere ruimte heeft nu een eigen bordje en zo is het voor iedereen duidelijk welke ruimte waar voor dient. 

   

 • Ontwerp under construction pagina

  Het opzetten van een website is iets wat ik echt heel leuk vind. Je bent met zo veel verschillende dingen bezig maar daar gaat wel tijd in zitten. Tijd waarin de website vaak nog niet online is. En wat is er dan leuker om op een originele manier aan te geven dat je website nog in aanbouw is?

  De website van Medeveilig.nl laat in ieder geval op een leuke manier zien dat er nog aan de site gewerkt wordt!

 • Logo ontwerp Climax Atletiek Ede

  In 2020 bestond Climax Atletiek Ede 60 jaar. Een prachtige aanleiding voor een nieuw logo!  De opdracht was ontwerp een strak en eigentijds logo dat de atletieksport in Ede symboliseert en dat zich goed leent voor bedrukking op verschillende ondergronden.

  Ik heb gekozen om een stoer logo te ontwerpen, uiteraard in de clubkleuren van Climax. In het logo komen alle onderdelen van de atletiekvereniging aan bod; baan atletiek, wegatletiek en de loopgroepen die over het algemeen training op onverharde paden in het bos.

  De onthulling van het logo viel door alle corona perikelen wat in het water maar het logo zelf mag er wezen!

 • Logo ontwerp wijkkrant “De Vleermuis”

  Sinds september 2020 wonen wij in een nieuwbouwwijk in Ede. De wijk bestaat al ruim 20 jaar maar er wordt ook nog volop gebouwd. En van de kenmerkende dingen aan onze wijk, is dat we een heel actief wijkteam hebben. Ons wijkteam organiseert niet alleen allerlei leuke activiteiten maar ze hebben ook een eigen wijkkrant opgezet; De Vleermuis. En deze wijkkrant kon wel een nieuw logo gebruiken. En wat is er dan leuker dan een logo dat door iemand uit de wijk gemaakt is? Het wijkteam heeft dan ook een wedstrijd georganiseerd waar een ieder uit de wijk aan mee kon doen. Ik zag mijn kans schoon en stuurde onderstaande inzending in. 

  Het logo (uiteraard met vleermuis) staat voor mij echt symbool voor onze wijk. Een strakke nieuwbouw wijk met weinig tierelantijntjes. Als je bij ons door de wijk fiets dan springen er meteen een aantal kleuren in het oog namelijk groen en oranje. Onze wijk is dan wel een nieuwbouwwijk maar de gemeente Ede heeft er heel bewust voor gekozen om het oude groen te laten staan. Daardoor staan er dus prachtige rijen met oude bomen in onze wijk, veel groen dus! Een andere kleur die meteen in het oog springt is rood/oranje. Alle huizen zijn namelijk gebouwd met rood steen en de huizen in het ‘oudere’ gedeelte hebben ook allemaal rode daken. Echt kenmerkend voor onze wijk dus die kleuren moesten wel terug komen in het logo. 

  En met trots kan ik vertellen dat uit alle inzendingen mijn logo gekozen is! Sinds maart 2021 prijkt mijn logo op de voorpagina van het wijkblad van Kernhem!

 • Portfolio Three Name

  Write description of your portfolio or past client’s success story of the before and after engaging your service. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer non luctus leo. Maecenas pretium, risus nec blandit fringilla, neque risus venenatis leo, sed suscipit eros sapien ac dolor. Fusce eu feugiat sapien. Nam at felis at orci euismod convallis eu quis lectus.

  Donec vel libero tempor, cursus ex eget, egestas nisl. Maecenas sollicitudin, lacus id auctor feugiat, lectus libero tincidunt mauris, eu mattis dui felis eu lectus. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

  Hear what our clients have to say

  “I run two digitally-based business. There is no office to welcome my corporate clients, so I needed a place online that would represent me and my brand. Bluchic themes have helped me position myself as a thoughtful, detail-oriented consultant that cares about the finer details. All of which has led to more people reaching out for my services. Thanks for all that you do!”
  – Client Name, Profession or Business Name

  Donec in vehicula lorem. Duis pharetra vel lacus eu cursus. Ut tincidunt purus non sapien tempus convallis. Nullam vel nisl quis dolor suscipit porta in non lacus. Integer eleifend lobortis felis id efficitur. Aliquam sed vehicula nisi, in finibus diam. Vivamus sed erat sem. Etiam vel posuere quam, in consectetur felis. Nunc fermentum neque congue consectetur volutpat.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer non luctus leo. Maecenas pretium, risus nec blandit fringilla, neque risus venenatis leo, sed suscipit eros sapien ac dolor. Fusce eu feugiat sapien. Nam at felis at orci euismod convallis eu quis lectus.